30 dic 2012, 10:35

Безсъние 

  Poesía » De amor
577 0 0

Тежи ми ли душата -

спокоен роб в съня.

Дъгата сутрин задава

почерк-съновидение за деня.

 

Тежи ми ли душата -

казва ми нощес глас.

"Робиня съм аз на мисли",

гласът твой се оказва.

 

Тежи ми ли душата -

несбъднатото бленование.

Нощ досадна пак смути ме

с вечността ти бледование.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??