21 nov 2009, 11:49

Безсънието на един луд 

  Poesía » Otra
553 0 1

Безумни брътвежи,
страсти, копнежи.
Неканени мисли,
забравен живот.
Някакви къщи,
някакви хора.
Призраци прашни,
погубен народ.

 

 ***
Вече не търся,
вече не мисля,
нищо не искам...
Знам, че съм луд.

 

12.02.2009 Kolwezi

© Галин Вайов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??