16 jul 2014, 21:49

Безтегловност 

  Poesía » Formas orientales
708 0 2


Сочни, алени устни!

Топла, дъхава пазва!

 

     Разсъблечени чувства!

     Огнен миг на екстаза!

 

След изгарящи страсти –

споделени желания!

 

     Ти си моето щастие!

     Ти си мое дихание!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??