11 ago 2010, 10:53

Безумна 

  Poesía » Otra
710 0 2

Зазиждам демони в очите си.

Пропъждам хулите от кея.

Изкопчвам се от хиляди немилости,

с криле на дявол песен вея.

Звезди небето ми броят -

във пристъпи на ярост и немилие.

Моряците вълните ми редят.

Поетите ме сричат до безсилие.

 

10.08.2010

© Daisy Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??