11 авг. 2010 г., 10:53

Безумна 

  Поэзия » Другая
778 0 2

Зазиждам демони в очите си.

Пропъждам хулите от кея.

Изкопчвам се от хиляди немилости,

с криле на дявол песен вея.

Звезди небето ми броят -

във пристъпи на ярост и немилие.

Моряците вълните ми редят.

Поетите ме сричат до безсилие.

 

10.08.2010

© Daisy Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??