6 nov 2013, 15:53

Безумна нощ 

  Poesía » Erótica
1289 1 0

Безумна нощ

Безумният в мен жадно те желае.
Отпива те на капки страст.
Дивото в мен неистово те иска
и неприлично ти се отдава.
Ненаситно ме пожелай. Любящо.
Зашеметена тишината пали нощта,
онемяла сълза отронва с наслада.
Безумна нощ. Взривена вселена.

© Ванко Николов (Starkmaster  ®vn

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??