Безверие
Добро и зло,
с неясни очертания.
От зло и жлъч,
пламтят треви.
Озъбени скали,
пропити в тишина.
И свъсено небе...
Безкрилите мечти
в прахта лежат...
Поспри се... Замълчи.
Език на трепкаща,
безверието свещ...
© Дани Todos los derechos reservados