11 sept 2009, 10:13

Бих дал 

  Poesía » De amor
737 0 0

Бих дал

Всичко бих дал
за право на последно желание,
всичко бих дал,
но не става то така,
давах, раздавах се безвъзмездно,
но така и не получих това.
Знаеш какво бих пожелал си,
бих пожелал теб,
знаеш кого бих потърсил,
бих потърсил теб.
Всичко бих дал да те видя отново
преди последната изповед,
преди да си отида от тук,
любовта ми ще остане вечна,
дори да ме няма, дори да си с друг.
Бих оставил само очите си,
с едничка надежда,
преди сетния час,
тебе отново, макар с друг, да видя,
тогава знай, ще те обичам вечно аз.
Ще бъда добре, когато и ти си,
макар в друг свят, далече от тук,
но не тъжи ти, не проклинай живота,
щастлива бъди, щастлив ще съм и аз.

© Ganyo Ganev Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??