14 nov 2004, 17:37

биография 

  Poesía
768 0 0
И усмивката с кривите зъби-
толкова очарователна!
И малките ти гърди-
мога да ги докосна.
И отпуснатото коремче-
мога да заспя на него уморена.
И дупето ти със безброй пътеки...
Кой ти гледа!
Грубите крака-петите…
Но виното в очите ти!
Кой го вижда?
Първите ти бръчки-
кой ги знае?
По дяволите съвършенството от приказките!
Аз крещя в огледалото!


© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??