3 jul 2013, 8:08

Бира 

  Poesía » De humor
476 0 0

Кехлибарени са моите мечти,
сигурен ли съм, че ми се спи...
С леглото все така сме си на ти.
Пиша, искам - ела ме прочети?

Усещам те, без пяна си, готова.
Всеки прочит прави те по-нова.
Както въздуха във мене влизаш!
Издишвам те, така и не излизаш...

Явно, нужно ми е да се изпикая!
Хубаво е, още малко ще изтрая.
Още само чаша, може даже две.
Влизаш в мен, така ми добре....

© Красимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??