13 jul 2011, 21:24

Бисери в прахта 

  Poesía » Versos blancos
630 0 0

Финални думи.

Сподавен стон.

Затворена врата.

Разпадане на хиляди парчета.

Пулсира болката.

Дълбоко в мен.

Душата ми - кървяща пеперуда.

Студена ставам.

Изстива любовта ми.

Далечни сънища.

Изгубени във времето.

Забравени посоки.

Убива всичко тишината.

Превръщам се в илюзия.

Без плът и мирис.

След мен сълзите ми остават -

самотни бисери в прахта...

© Сиана Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??