В небето битка се води,
проливен е днеска дъжда.
Светкавица бясна просветна
и след нея застина света.
Шум силен отекна,
гръм от небето дойде,
в горите дълбоки потъна...
и заплаках като малко дете.
И вътре в мен битка се води
и капят безмълвни сълзи.
Ангел и Демон се борят…
кой ли ще победи?
© Дарк Стефанова Todos los derechos reservados