19.11.2011 г., 17:38 ч.

Битка 

  Поезия » Друга
410 0 1

В небето битка се води,

проливен е днеска дъжда.

Светкавица бясна просветна

и след нея застина света.

Шум силен отекна,

гръм от небето дойде,

в горите дълбоки потъна...

и заплаках като малко дете.

 

И вътре в мен битка се води

и капят безмълвни сълзи.

Ангел и Демон се борят…

кой ли ще победи?

© Дарк Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??