28 feb 2012, 14:44

*Благодаря 19.11.2011 

  Poesía » Otra
390 0 0


Избирам да се възхищавам,

прекрасно е и благодаря.

Живота си аз изживявам,

любов и светлина творя.

 

Дишам и се наслаждавам.

Осъзнавам въздуха сега.

Бързо грешките прощавам,

но продължавам да греша.

 

Уча се и постоянно помъдрявам.

Енергия обменям със света.

На всеки, който иска, подарявам

усмихнат лъч от добрина.

© Красимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??