28.02.2012 г., 14:44 ч.

*Благодаря 19.11.2011 

  Поезия » Друга
384 0 0


Избирам да се възхищавам,

прекрасно е и благодаря.

Живота си аз изживявам,

любов и светлина творя.

 

Дишам и се наслаждавам.

Осъзнавам въздуха сега.

Бързо грешките прощавам,

но продължавам да греша.

 

Уча се и постоянно помъдрявам.

Енергия обменям със света.

На всеки, който иска, подарявам

усмихнат лъч от добрина.

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??