4 oct 2012, 14:05

Благодаря! от цикъла"Душата на жена" 

  Poesía » Versos blancos
878 0 0

Благодаря!
Благодаря, че те има!
Благодаря, че изпълваш душата ми!
Благодаря, че даваш живот на тялото ми!
Благодаря, че облагородяваш чувствата ми!
Благодаря, че ме направи по- добра!
Благодаря, че ме научи да благодаря!
Благодаря!

© Рос Мистрал Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??