Oct 4, 2012, 2:05 PM

Благодаря! от цикъла"Душата на жена" 

  Poetry » White poetry
879 0 0

Благодаря!
Благодаря, че те има!
Благодаря, че изпълваш душата ми!
Благодаря, че даваш живот на тялото ми!
Благодаря, че облагородяваш чувствата ми!
Благодаря, че ме направи по- добра!
Благодаря, че ме научи да благодаря!
Благодаря!

© Рос Мистрал All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??