26 ene 2007, 16:40

БЛАГОДАРЯ, СЕСТРИЧКЕ! 

  Poesía
4449 0 2

Сестричке моя,благодаря!
Благодаря за всичко, което правиш за мен.
Ти си до мен винаги и във всичко.
Подкрепяш ме и ми помагаш,
когато имам нужда от това.
Ние с теб нямаме кръвна връзка,
но това не ни пречи да сме сестри.
А ние сме сестри.
Ти си много скъпа и важна за мен, сестричке.
Надявам се само живота
да не ни раздели, сестричке.
Благодатя за всичко!
Благодаря!

© Цецка Лалева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??