26.01.2007 г., 16:40 ч.

БЛАГОДАРЯ, СЕСТРИЧКЕ! 

  Поезия
4448 0 2

Сестричке моя,благодаря!
Благодаря за всичко, което правиш за мен.
Ти си до мен винаги и във всичко.
Подкрепяш ме и ми помагаш,
когато имам нужда от това.
Ние с теб нямаме кръвна връзка,
но това не ни пречи да сме сестри.
А ние сме сестри.
Ти си много скъпа и важна за мен, сестричке.
Надявам се само живота
да не ни раздели, сестричке.
Благодатя за всичко!
Благодаря!

© Цецка Лалева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??