Благодаря ти!
Господи,
ти си повярвал в мен!
Затова ми изпращаш изпитания -
знаеш, че ще намеря сили да се справя с тях;
ще намеря смелост да се изправя очи в очи със страха;
ще попивам радостта от превъзмогването на трудностите;
ще се старая да разчитам знаците ти...
Щом си повярвал в мен...
Благодаря ти!
© Павлина Петрова Todos los derechos reservados