на дядо АНГЕЛ с цървулите
В нощта, когато рибките изплуваха,
отровени от огнения ад на преизподнята,
а дяволите се превръщаха във ангели,
цървулите на дядо ме доведоха
на Али Баба във пещерата.
И... занемях от красотата
пред несметните богатства
трупани за мен от цяла Вечност,
платени със мъчителни сълзи,
изстрадани във хиляди самотни нощи.
Като вълшебна приказка от Ориента
днес всеки ден ми носи радости безброй.
Докато дишам аз от тях
със жажда ненаситна ще греба.
Благодаря ти, АНГЕЛ мой,
за твоята любов и твоята човечност.
Целувам с трепет твоята душа
и благородната ръка,
която със любов и нежност
сътвори ТОВА !
За моята душа ще бъдат свети
докато мен ме има на света !
21.11.2006г.
© Даша Todos los derechos reservados
Поздрав и усмивка.