20 sept 2007, 1:25

Благословия 

  Poesía
567 0 1
На С.

... Че ме няма при теб и че теб
те няма при мен е вид Благословия,
защото ако се имахме сега,
а не зад Стена от 500 км,
след време щяхме да сме толкова
взаимно разгадеми,
предвидими,
докосваеми
и скучни, че нямаше да пиша
това стихотворение...

© Питър Хайнрих Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??