8 feb 2013, 18:13

Благословия 

  Poesía
370 0 1

 

                                           Б Л А Г О С Л О В И Я

 

                                     О, рожби, малки и големи!

                                     Благословени да сте в радост и беда!

                                     Да не ви спохождат никога обидите,

                                     да не забравяте вий ЛЮБОВТА!!!

                                     Която да ви свързва мъдро, крепко

                                     и в светлина, и в гъстата тъма!

                                     Да ви води все напред в годините,

                                     да е във вашите сърца!!!

                                     И нека да сте здрави и сплотени,

                                     и живи да сте много дълго още!

                                     Спокойни дни и много сладки нощи!!!

© Виолета Минчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Това стинотворение написах за десетгодишния
    Юбилей-сватба на нашите деца. Пожелавам здраве и радост на всички семейства и техните деца! Да са честити годините им и да се множат в благоденствие! Приятни и спокойни празници!
Propuestas
: ??:??