19 ago 2022, 8:08

Близка и далечна 

  Poesía » De amor
677 1 4

     Близка и далечна

 

Отминава всичко в този свят,

само любовта е вечна.

Тя неповторим е нежен цвят,

тя е близка и далечна.

 

Хиляди слънца блестят за нас,

хиляди луни изгряват

и прекрасен пак е всеки час,

чувствата не остаряват.

 

Знам за всичко ме разбираш ти,

знам все още ме обичаш.

Красота в сърцето запази

и не трябва да отричаш!

 

Отминава всичко в този свят,

само любовта е вечна.

Тя неповторим е нежен цвят,

тя е близка и далечна.

 

           Мария Мустакерска

 

 

 

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??