6 jun 2017, 23:45

Близко и далеко 

  Poesía
293 3 12

Те са там. Далеко. 

Ронят горчиви сълзи –

в чужди страни, без покрив

и светът отново е крив. 

 

Те са тук. Близко.

Търсят своите деца

на картата на света, 

а там понякога е горещо. 

 

Палят свещи. Трият сълза

и всяка вечер се молят

да видят отново лицата им

и щастливи очи да затворят. 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??