21 jun 2015, 20:33

Близо 

  Poesía » Otra
285 0 0
 
 
Близо
 
Зад теб с усмивка ще те наметна,

без глас към сърце ще ти се протегна, 
ехото от барабанения ми звън
тропа за теб сред звуците навън, 
докосвам те само по течението на вятъра, 
но топлината на ласките ми изстиват там някъде, 
погледни очите ми без да ги заобикаляш, 
че подминаваш това, за което се надяваш, 
търсиш, а не виждаш как убягва ти мига, 
в който чакам те настъпил на времето полата дълга.



15.06.15г.

третият

© Третият Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??