Jun 21, 2015, 8:33 PM

Близо 

  Poetry » Other
284 0 0
 
 
Близо
 
Зад теб с усмивка ще те наметна,

без глас към сърце ще ти се протегна, 
ехото от барабанения ми звън
тропа за теб сред звуците навън, 
докосвам те само по течението на вятъра, 
но топлината на ласките ми изстиват там някъде, 
погледни очите ми без да ги заобикаляш, 
че подминаваш това, за което се надяваш, 
търсиш, а не виждаш как убягва ти мига, 
в който чакам те настъпил на времето полата дълга.



15.06.15г.

третият

© Третият All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??