23 ene 2014, 19:25

Блудница 

  Poesía » Filosófica
432 0 0

        Блудница

 

       Душата ми е блудница,

    тя не е за   лудница,

    тя има над мен си властта,

   е, дано ми донесе радостта.

    Искам злото да не я покварява,

    с ореол да си отстава,

    търся ангелско видение,

    за стойността ù нямам съмнение!!

   Ефектът от положителните емоции не е неин мираж,

    но тя е... чувствителна и не се поддава на шантаж.

    Тя скита като самодива

    из духовни двери,

    Истината за себе си иска да намери;

    съзнанието ми е окрилено,

    от Бог окрилено!!!    

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??