22 feb 2017, 13:32

Блудница 

  Poesía » De humor
279 0 2

Аз дадох всичко мое, жалка блуднице,

доверие, приятелство, подкрепа,

не знам дали разбираш и осмисляш тези думи,

за жалост не за теб създадени а за ... човека.

 

А ти какъв човек си.... и досега не мога да осмисля,

уж нежна си жена, а кучка си в душица,

такава низост, като твоята интрижка

не може всеки да измисли, трябва му учител.

 

И как не се умаряш да повтаряш всекидневно,

че си известна, че си ларж, че си велика,

а с тези гръмки думи търсиш просто нова птичка

да падне в хитрия ти план... поредната ти чичка.

 

Повярвай ми, не сме чак толкова зелени,

че твойте хитри номерца да не прозреме,

затуй разкарай си и мерзката душица,

наивниците свършиха, оставаш на солчица.

 

А ти погледна ли се отстрани поне веднъж?

Комплексите във тебе избуяват и цъфтят,

аз чудя се, на кво отгоре туй високо самочувствие,

а то защото блудницата имала е всеки мъж, а феновете и пък ... се множат.

© Борислав тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??