24 jun 2018, 12:36

Блус в полунощ 

  Poesía » De amor
402 0 2

Полунощ е!... Блус

звучи някъде навън -

малко провлачен,

малко тъжен! Блус

звучи, а в мислите ми

все си ти! Вперил

поглед през отворения

прозорец гледам

бялата Луна и същите

тея бели звезди -

в мислите ми все си

същата!... С очи

светли и красиви, като

аквамарин - сини,

като морските вълни!

Полунощ е!... А

някъде, отдалеч, в

лунната нощ блус звучи...

Звучи ли, нежно звучи!

© Нако Наков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??