24.06.2018 г., 12:36 ч.

Блус в полунощ 

  Поезия » Любовна
406 0 2

Полунощ е!... Блус

звучи някъде навън -

малко провлачен,

малко тъжен! Блус

звучи, а в мислите ми

все си ти! Вперил

поглед през отворения

прозорец гледам

бялата Луна и същите

тея бели звезди -

в мислите ми все си

същата!... С очи

светли и красиви, като

аквамарин - сини,

като морските вълни!

Полунощ е!... А

някъде, отдалеч, в

лунната нощ блус звучи...

Звучи ли, нежно звучи!

© Нако Наков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??