Във блян живях
и дълго скитах
Във срещи неочаквани
аз търсих моя взор
Но щастието
то никога не ме попита
Дали приемам аз да стана
в житейската игра актьор
И търсих дълго, крачех бавно
унесен в хорските игри
И драми, и трагедии проиграхме
загубихме и себе си дори
Тъй малък е светът, наистина
днес тук, а утре там
За един човек не спрях аз
да копнея
И липсата, копнежа все запълвах
опитвайки да разваля
тоз блян
Красив животът е
макар осеян с пропасти навред
Хората, и тях така наричат
но си струва да се срутя
за да срещна
теб
© Астрал Todos los derechos reservados