Блян, бленувани
мечти,
вятър, вихър,
урагани,
измислени
реални
мечти...
Блян, бленувана
любов,
искряща сребриста
светлина,
блян за вяра,
блян за надежда...
Блян, бленувана
чистота,
изгряваща пътека
от светлина,
в твоята,
в моята,
или в нечия
друга душа...
11.02.10г.
© Сириус Надежда Todos los derechos reservados