14 may 2014, 0:01

БМВ 

  Poesía » De amor
1219 0 2

Има истина една,
БМВ се казва тя,
шофирам ли я, спира винаги дъха ми,
подам ли газ, от радост пали гуми,
тази марка е велика сила,
сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял
пламък във очите!
 

© Теодор Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??