May 14, 2014, 12:01 AM

БМВ 

  Poetry » Love
1244 0 2

Има истина една,
БМВ се казва тя,
шофирам ли я, спира винаги дъха ми,
подам ли газ, от радост пали гуми,
тази марка е велика сила,
сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял
пламък във очите!
 

© Теодор Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??