8 jul 2007, 11:57

Бог даде ми перо 

  Poesía
640 0 0

Бог даде ми перо да напиша твоето име.
Кървавите букви тегнат над моя сън.
Кошмар безкраен,
траен гръм,
светкавца без удар,
звук без шум...
Любовта дойде и отиде си така,
както болката се ражда,
и загнездва в нашите сърца.
Бог даде ми перо,
за да напиша колко те обичам и макар да се заричам,
че лъжа е това...
Без теб не мога да продължа...
Сърцето ми не можа да ме накара да замълча...
 

© Димана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??