Ако не си могъл с ръце да даваш,
не значи, че напразно си живял...
Една усмивка или топла дума
понякога са по-голяма щедрост
от дяволския звън на жълт метал.
За дом уютен и красиви вещи,
навярно всеки някога мечтал,
един ден в равносметка ще узнае,
че има най-голямото богатство
в очи засмени на приятел стар.
01/2019
© Мая Санд Todos los derechos reservados