14.02.2019 г., 8:37 ч.

Богатство 

  Поезия » Друга
381 0 2

Ако не си могъл с ръце да даваш,

не значи, че напразно си живял...

Една усмивка или топла дума

понякога са по-голяма щедрост

от дяволския звън на жълт метал.

 

За дом уютен и красиви вещи,

навярно всеки някога мечтал,

един ден в равносметка ще узнае,

че има най-голямото богатство

в очи засмени на приятел стар. 

 

01/2019

© Мая Санд Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??