13 dic 2007, 19:48

Богатство 

  Poesía » De amor
695 0 4

      Богатство

В една песен се изпя така:

"Имам най-голямото богатство -

една мансарда и безброй звезди"...

А Аз бих го казала така:

богата съм с Теб и нашата Творба. 

© Анна Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??