13.12.2007 г., 19:48 ч.

Богатство 

  Поезия » Любовна
746 0 4

      Богатство

В една песен се изпя така:

"Имам най-голямото богатство -

една мансарда и безброй звезди"...

А Аз бих го казала така:

богата съм с Теб и нашата Творба. 

© Анна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??