25 mar 2018, 19:28

Богиня 

  Poesía » De amor
474 1 0

Вятърът във тебе вее
и жадува твойта душа,
в небето облаци рее
и владее всяка суша.

Вятърът със тебе пее,
но да флиртува с теб не смее,
защото си моя богиня,
която нехае за милостиня.

В очите ти синьозелени аз плувам,
като моряк на безименна лодка пътувам,
че съм твой роб аз сънувам
и за твоя пристан лудувам.

© Димитър Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??