3 dic 2008, 19:35

Богиня - Красота 

  Poesía » Otra
436 0 0

Днес слязла е Богиня на Земята,

в човешки образ превъплътена,

под фините и пръсти оживяват, изящни тюркоазени цветя

и пръскат капчици Любов!

От пръските им само Доброта възкръсва!

И всеки заразен е с Красотата от кристалната им чистота!

Добре дошла, Богиньо - Красота!

Докоснах се до теб, какво приятно чувство!

Добре, че дойде "Време за възкръсване" да те открия!

Ще е красиво вътре в мен, щом теб те има!

© МИСИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??