12 abr 2009, 19:38

Богослов 

  Poesía
425 0 1

 

         БОГОСЛОВ

 

Скръствам пръсти за молитва,

и питам - „Младостта къде е?”

Душата все от щастие политва -

от любов забрави да старее.

 

В легло, разпънато от завист,

обичта от зло и клюки крия.

Захвърлям клевети дребнави.

Любовта ми, Боже, опази я!

 

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не се страхувай от многото години.Ако душата ти остане млада, никога няма да остарееш!
Propuestas
: ??:??