12.04.2009 г., 19:38 ч.

Богослов 

  Поезия
429 0 1

 

         БОГОСЛОВ

 

Скръствам пръсти за молитва,

и питам - „Младостта къде е?”

Душата все от щастие политва -

от любов забрави да старее.

 

В легло, разпънато от завист,

обичта от зло и клюки крия.

Захвърлям клевети дребнави.

Любовта ми, Боже, опази я!

 

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не се страхувай от многото години.Ако душата ти остане млада, никога няма да остарееш!
Предложения
: ??:??