16 feb 2016, 20:44

Богът на сърцето 

  Poesía » Otra
375 0 1

- Някои органи ги имаме по две -

очи, уши, крака, ръце.

Така че, Господи, не може ли поне,

дори да не е в мен, още едно сърце.

 

- Сърцето трябва сам да си го вземеш.

Тежка битка, но нали си мъж!

И пълна отговорност да поемеш,

и малко постоянство за из път.

 

- Разбрах; от мен зависи всичко,

което виждам, искам, имам.

- Разбрал си!? А защо стоиш?

Вместо да тичаш, биеш, взимаш?

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря за съвета
Propuestas
: ??:??