Не е моя работа да съдя,
нито да съм с истини богат;
мойта работа е в мир да бъда
с вечния вселенски кръговрат.
Не е моя работа да съдя,
нито да откривам смисъл нов;
мойта работа е в мир да бъда
с истинската божия любов.
Не е моя работа да съдя,
нито да съм вечно вдъхновен;
мойта работа е в мир да бъда
с Бога, дишащ чрез сърцето в мен.
© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados