Бойко, българският "вожд и учител",
в болница отиде при лечител -
от протести кръвно вдигна,
а ЧЕЗ народната пара задигна.
Нацията клета на него заряза
да я убива монополната зараза,
да богатеят шепа олигарси.
Бойко, на милионерите цар си!
Богатите гледаш да са добре,
а на народа пътят да спре!
© Георги Todos los derechos reservados