2 mar 2019, 12:59  

Срам ме е от вас, "лидери"! 

  Poesía » Civil
383 0 0

За раковоболните се стискате,

ама от субсидиите не се отказвате.

Морала в себе си потискате,

че сте сал егоисти гнусни доказвате!

© Георги Todos los derechos reservados

Парламентът реши да не отпуска 25 милиона лева за експериментални лекарства, които са искани от раковоболните, но същевременно бяха запазени 50 милиона лева за партийни субсидии.Това предизвика гневни реакции в социалните мрежи.

 

bultimes.bg/parlamentut-otryazoha-rakovo-bolnite-no-ne-si-otryazoha-subsidiite/

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??