2.03.2019 г., 12:59 ч.  

Срам ме е от вас, "лидери"! 

  Поезия » Гражданска
380 0 0

За раковоболните се стискате,

ама от субсидиите не се отказвате.

Морала в себе си потискате,

че сте сал егоисти гнусни доказвате!

© Георги Всички права запазени

Парламентът реши да не отпуска 25 милиона лева за експериментални лекарства, които са искани от раковоболните, но същевременно бяха запазени 50 милиона лева за партийни субсидии.Това предизвика гневни реакции в социалните мрежи.

 

bultimes.bg/parlamentut-otryazoha-rakovo-bolnite-no-ne-si-otryazoha-subsidiite/

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??