2 sept 2011, 22:35

Боли ли те? 

  Poesía » De amor
638 0 2

Боли ли те, когато ме боли?

Боли ли те, че днес си тръгвам?

Боли ли те да знаеш, че си ти

причината за мойта мъка?

 

Боли ли те, когато посетя те

неочаквана и плаха?

Боли ли те, когато във съня си

видиш в очите ми тъгата?

 

Боли ли те, когато милваш нея,

а неволно сетиш се за мен?

Боли ли те, когато си припомняш

моментите ни заедно с теб?

 

Дори и да съм тъжна,

дори от болка да умирам аз,

все за теб ще питам,

теб ще искам до сетния си час.

 

Защото те обичам!

Да го призная ме боли,

но не мога да отричам,

то и в погледа ми си личи...

© Любка Янева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??